Ingrediente
250 g biscuiti savoiardi
250 g mascarpone
2 oua
80 g zahar
400 g compot de ananas
vanilie
Mod de preparare
Separati feliile de ananas de sirop, varsati siropul intr-un bol, iar feliile de ananas le taiati marunt.
Frecati galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase, adaugati mascarpone cu miscari delicate (mascarpone trebuie sa fie rece), apoi incorporati ananasul taiat marunt si vanilia, iar la sfarsit albusurile batute spuma.
Treceti biscuitii savoiardi prin siropul de ananas (nu inmuiati prea mult fiindca se desfac), puneti biscuiti inmuiati intr-un recipient destul de adinc intr-un strat, apoi acoperiti biscuitii cu un strat uniform de crema de ananas si mascarpone, continuati iarasi cu un alt strat de biscuiti, completati cu un strat de crema care acopera uniform biscuitii.
Tineti prajitura 20 min in congrlator sau 2-3 ore in frigider.
****POFTA BUNA!****
e soper blogul felicitari ti neo to asa
RăspundețiȘtergereIti multumesc raluca.Macar voi,colegii mei stiti de acest blog.Si vei primi o diploma imediat cum aflu cum se trimite una.
RăspundețiȘtergerewww.superglume2010.blogspot.com
RăspundețiȘtergere